Oldtimer Meetings


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Oldtimer Meetings
Historisch Weekend Den Helder
Historisch Weekend Den Helder
http://www.historischweekend.nl

Oldtimer Reizen
Oldtimer Reizen
http://www.oldtimer-reizen.nl

Oldtimerdag Joure
Vroem, het gezelligste oldtimerevenement van het noorden met live bands en veel vertier!
http://www.vroem.com/

Oldtimerdag Lelystad
Oldtimerdag Lelystad
http://www.oldtimerdaglelystad.nl

Ovc Dongenvaart
Ovc Dongenvaart
http://www.oldtimervriendenclub.nl/

Usa Car Meetings
Big city rollers,bcr,amerikaanse auto club,usa car club,cruise brothers,east-side rollerz,nscc,weekendmeeting.hotrodcars,hot-rod,car,cars,custom en usa cars agenda,meeting,meetings,meetingagenda,info over meeting,custom,car,show,snc,saturday night cruise,den haag,cruising,regio,amerikaan,amerikaanse auto,dragrace en tractor pulling
http://www.bigcityrollers.com/

Vw Euro
Vw Euro
http://www.vweuro.nl/

Vw Meetings
Www.vwshows.info - the european aircooled vw calendar & picture archive
http://www.vwshows.info

Gerelateerd
 • Oldtimerregeling onder vuur
  Toen de regering de vrijstelling van motorrijtuigenbelasting voor oldtimers voor een gedeelte ophief, deed zij dat onder valse voorwendselen. Dat beweert de Stichting Autobelangen.
 • Slachtoffer omgevallen boom mogelijk snel uit ziekenhuis
  APELDOORN - Het gaat redelijk met de 70-jarige man die zaterdagmiddag op de Koninginnelaan in Apeldoorn een boom op zijn auto kreeg.
 • Oldtimers Amerongen
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Zondag oldtimer festival op de Boulevard
  Zondag wordt het festival Aircooled Scheveningen weer gehouden op de Scheveningse Boulevard. Er worden zo'n 800 oldtimers verwacht voor het Kurhaus en op de Scheveningse boulevard. Van Kever tot Porsche: zolang de motor maar luchtgekoeld is. Aircooled Scheveningen begon als een festival voor voornamelijk Volkswagen oldtimers, maar op deze vierde editie weten ook steeds meer oude auto's van andere merken het festival te vinden. Nog altijd hebben de meeste deelnemers een Volkswagenbusje of een Volkswagenkever. Vrijwel alle ooit gebouwde Kevermodellen zijn present: Brillkevers, Ovaalkevers, Cabriolets, Custom Build en unieke modellen als een brandweerauto, ambulance en raceauto. Het publiek en de deelnemers kunnen meedoen aan verschillende randactiviteiten, zoals surf- en powerkite workshops, skateboards om te testen en een krijtkever en krijtbus waar bezoekers een mooie tekening of tekst op achter kunnen laten. http://youtu.be/jsFoXFo1edY
 • Taxi en oldtimer botsen op A7 (Video)
  112Groningen, Actueel nieuws over de hulpverleningsdiensten uit heel nederland

 • Privacybeleid