Motorfietsen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motorfietsen
Bikes To Remember
Bikes to remember: te koop klassieke engelse motoren zoals triumph 3hw, bsa m20, norton 16h, ajs, matchless g3, royal enfield bullet en klassieke scooters als lambretta en vespa. met oldtimers zoals deze motorfietsen en scooters vindt u ons ook regelmatig op beurzen
http://www.bikestoremember.nl

Jawa
Jawa.nl is de site speciaal voor de liefhebber van de jawa motorfiets, de velorex 3-wieler en de cz motorfietsen. daarnaast wordt er aandacht besteedt aan andere oost-europese motor en auto merken door het leggen van links e.d. door mijn voorliefde voor skoda felicia cabrio, wordt ook aan dit merk aandacht besteedt.
http://www.jawa.nl/

Gerelateerd
 • Las Americas, op een oldtimer-motor van Chili naar New York
  Max Wohlgemuth Kitslaar stapt op 1 maart in Chili op een oldtimer-motor en rijdt in een half jaar tijd dwars door Zuid-Amerika, op zoek naar lokale projecten die de wereld beter maken. De ondernemer woonde zelf voor langere tijd in Buenos Aires. Mensen ontmoeten via social media is zijn voornaamste doel.
 • Dode na omvallen hoogwerker op oldtimer evenement in Ooste..
  OOSTERWOLDE - Bij een ongeval met een hoogwerker tijdens een evenement in het Gelderse Oosterwolde is zaterdag 2 mei een 48-jarige man uit Oosterwolde om het leven gekomen. Ook werden tien mensen met diverse verwondingen naar ziekenhuizen in Harderwijk en Zwolle gebracht. Twee van hen zijn er ernstig aan toe, meldt de politie. Daarnaast is een groot aantal mensen lichtgewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 14.30 uur op een terrein aan de Oostendorperstraatweg in Oosterwolde. De hoogwerker was onderdeel van een evenement met oldtimers. Mensen konden zich in het bakje van de hoogwerker omhoog laten brengen zodat zij een mooi uitzicht over het terrein hadden en foto?s konden maken. Op enig moment kantelde de hoogwerker door nog onbekende oorzaak voorover en kwam in het publiek terecht. Het dodelijke slachtoffer bevond zich in het publiek. Het is niet bekend hoeveel mensen er exact in het bakje zaten op het moment van het ongeval. Er waren zowel kinderen als volwassenen aanwezi...
 • Oldtimer Event Lienden op Tweede Pinksterdag
  Tiel, lokaal nieuws, Ingen
 • Oldtimer BMW uit 1939 gaat in vlammen op in Oirschot
  OIRSCHOT - Een oldtimer heeft zaterdagmiddag opeens vlamgevat in Oirschot. Een man reed in zijn BMW uit 1939 over de rotonde aan de Rijkesluisstraat toen de brand uitbrak.
 • Oldtimer crasht tegen boom in Leusden
  Een oldtimer is zaterdagmiddag tegen een boom gebotst op de Moorsterweg in Leusden. Daarbij zijn de twee inzittenden ernstig gewond geraakt.
 • Er staan 2 links op deze pagina.
  Privacybeleid