Motorfietsen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motorfietsen
Bikes To Remember
Bikes to remember: te koop klassieke engelse motoren zoals triumph 3hw, bsa m20, norton 16h, ajs, matchless g3, royal enfield bullet en klassieke scooters als lambretta en vespa. met oldtimers zoals deze motorfietsen en scooters vindt u ons ook regelmatig op beurzen
http://www.bikestoremember.nl

Jawa
Jawa.nl is de site speciaal voor de liefhebber van de jawa motorfiets, de velorex 3-wieler en de cz motorfietsen. daarnaast wordt er aandacht besteedt aan andere oost-europese motor en auto merken door het leggen van links e.d. door mijn voorliefde voor skoda felicia cabrio, wordt ook aan dit merk aandacht besteedt.
http://www.jawa.nl/

Gerelateerd
 • Oude CitroŽn DS bekladden met kleurkrijt
  Nijkerk Hoevelaken Nijkerkerveen Amersfoort Hooglanderveen Leusden Putten Stoutenburg Terschuur Vathorst Voorthuizen Zwartebroek
 • Bijna 90 miljoen aan klassiekers geveild in Parijs
  Veilingmeesters hebben afgelopen weekend op Retromobile in Parijs ruim 86 miljoen euro (!) uit de zakken van vermogende autoliefhebbers geklopt. De meeste flappen werden neergeteld voor een danig gedeukte Ferrari 250 GT California Spider.
 • Oefenploegwedstrijd voor oldtimer-tractoren in Bellingwolde
  Oefenploegwedstrijd voor oldtimer-tractoren in Bellingwolde
 • Oldtimer total loss in Noord
  De bestuurder van een Ford Taunus is vanochtend tegen een boom gereden in Noord. Daarbij raakte de oude auto total loss.
 • [Video] Elektrische oldtimers steeds populairder
  Het blijft voor sommige mensen een beetje vreemd, een oldtimer aan een elektrische oplaadpaal. Tegenwoordig is het gewoon mogelijk en de belangstelling voor de omgebouwde klassiekers wordt steeds groter.
 • Er staan 2 links op deze pagina.
  Privacybeleid