Motorfietsen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motorfietsen
Bikes To Remember
Bikes to remember: te koop klassieke engelse motoren zoals triumph 3hw, bsa m20, norton 16h, ajs, matchless g3, royal enfield bullet en klassieke scooters als lambretta en vespa. met oldtimers zoals deze motorfietsen en scooters vindt u ons ook regelmatig op beurzen
http://www.bikestoremember.nl

Jawa
Jawa.nl is de site speciaal voor de liefhebber van de jawa motorfiets, de velorex 3-wieler en de cz motorfietsen. daarnaast wordt er aandacht besteedt aan andere oost-europese motor en auto merken door het leggen van links e.d. door mijn voorliefde voor skoda felicia cabrio, wordt ook aan dit merk aandacht besteedt.
http://www.jawa.nl/

Gerelateerd
 • Elfsteden Oldtimer Rally viert dertigjarig jubileum
  Het publiek kan zaterdag voor de dertigste keer genieten van de Elfsteden Oldtimer Rally. Zeshonderd historische voertuigen rijden die dag weer langs de elf Friese steden. Ter ere van het jubileum krijgt de rally dit jaar een feestelijk tintje door onder meer een speciale route en een jubileumboek.
 • Vuile Nederlandse oldtimers overspoelen BelgiŽ
  ?Het Nederlandse kabinet scherpte twee jaar geleden z?n oldtimerwetgeving fors aan. Vanaf dan zouden auto?s pas na veertig jaar een gunstig belastingstatuut krijgen. Een grens die verder ligt dan elders in Europa, waar de Duitsers met hun 30-jaar-drempel voor het oldtimerstatuut bij de strengsten zijn.
 • Oldtimer trekker en brommerrit Doornspijk
  Veluweland.nl, huis-aan-huis nieuwsblad in Noord-Veluwe, Nunspeet Doornspijk Elspeet Hoge Enk Hulshorst Vierhouten Elburg Epe t Harde Uddel
 • Column Vincent van der Vinne: Oldtimer beste investering
  Recentelijk schreven buitenlandse media dat oldtimers in de afgelopen jaren de beste investering zijn geweest. Tot de tien beste ?investeringen? uit de afgelopen jaren behoorden onder andere de Volkswagen Kever, Fiat 500 en CitroŽn 2CV6. Dat vraagt om een nuancering.
 • Oefenploegwedstrijd voor oldtimer-tractoren in Bellingwolde
  Oefenploegwedstrijd voor oldtimer-tractoren in Bellingwolde

 • Privacybeleid