Motorfietsen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motorfietsen
Bikes To Remember
Bikes to remember: te koop klassieke engelse motoren zoals triumph 3hw, bsa m20, norton 16h, ajs, matchless g3, royal enfield bullet en klassieke scooters als lambretta en vespa. met oldtimers zoals deze motorfietsen en scooters vindt u ons ook regelmatig op beurzen
http://www.bikestoremember.nl

Jawa
Jawa.nl is de site speciaal voor de liefhebber van de jawa motorfiets, de velorex 3-wieler en de cz motorfietsen. daarnaast wordt er aandacht besteedt aan andere oost-europese motor en auto merken door het leggen van links e.d. door mijn voorliefde voor skoda felicia cabrio, wordt ook aan dit merk aandacht besteedt.
http://www.jawa.nl/

Gerelateerd
 • Toeren met oldtimer
  SANTPOORT - Vriendengroep Zweefzadel heeft vrijdag 7 augustus evenals voorgaande edities van de Feestweek Santpoort een toertocht voor oldtimer bromfietsen uitgezet.
 • 'De oldtimer is nutteloos geworden'
  NIEUWLEUSEN - Den Haag heeft gesproken: oldtimers jonger dan veertig jaar en gebouwd voor 1 januari 1988 mogen de komende drie maanden de weg niet meer op. De nieuwe belastingmaatregel, die maandag van kracht werd, is de laatste druppel voor autohandelaar Jaap van Lente. De Nieuwleuser ondernemer zag langzaamaan de oldtimermarkt instorten en richt zich daarom nu op 'de jongere generatie'. "De overheid heeft de oldtimermarkt gewoon helemaal stukgemaakt."
 • Oldtimer-Puch gestolen uit garagebox
  Uit een garagebox aan de Roerdompstraat is een ruim veertig jaar oude Puch gestolen. De Puch verkeerde nog in goede en originele staat. Er is aangifte gedaan bij de politie. Heeft u iets gezien of weet u waar de bromfiets is, dan wordt u verzocht dat te melden bij de politie of te reageren via de Lees meer...
 • Detective spoort gepikte oldtimers op
  De Limburgse privédetective Ben Zuidema heeft een elf jaar geleden in Duitsland gestolen oldtimer weten op te sporen. De peperdure klassieker werd samen met twee andere oldtimers vlak over de grens bij Sittard aangetroffen in een loods.
 • Tour door Winterswijk in oldtimer bus
  WINTERSWIJK - Landschapsfotograaf Hans Hendriks neemt mensen graag mee op een tour door Winterswijk met een GTW-bus uit 1966. De 3 uur durende tour is gepland op zaterdag 11 juli en zondag 26 juli. Onderweg vertelt Hendriks over de Winterswijkse boerderijen, de geologie en de rijke cultuurhistorie van het gebied. De bus vertrekt vanaf gastgalerij Ankomm'n aan de Mentinkweg 5. Graag aanmelden via 0543-520337. De kosten bedragen 17.50 euro per persoon.
 • Er staan 2 links op deze pagina.
  Privacybeleid