Motorfietsen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motorfietsen
Bikes To Remember
Bikes to remember: te koop klassieke engelse motoren zoals triumph 3hw, bsa m20, norton 16h, ajs, matchless g3, royal enfield bullet en klassieke scooters als lambretta en vespa. met oldtimers zoals deze motorfietsen en scooters vindt u ons ook regelmatig op beurzen
http://www.bikestoremember.nl

Jawa
Jawa.nl is de site speciaal voor de liefhebber van de jawa motorfiets, de velorex 3-wieler en de cz motorfietsen. daarnaast wordt er aandacht besteedt aan andere oost-europese motor en auto merken door het leggen van links e.d. door mijn voorliefde voor skoda felicia cabrio, wordt ook aan dit merk aandacht besteedt.
http://www.jawa.nl/

Gerelateerd
 • Terugblik 40 jaar 911 Turbo tijdens Oldtimer Grand Prix [v..
  Porsche was flink aanwezig tijdens de 41e AvD Oldtimer Grand Prix op de Nürburgring.
 • Nieuw seizoen Sky is the Limit: 'Ik kocht een oldtimer voo..
  Ze is eigenares van Topshelf, megastores in sportartikelen, en heeft een vermogen van 80 miljoen euro. Maar het liefst van al wil ze Cher achterna en een z...
 • 'Uitvaart met oldtimer is te gek'
  "Hoe te gek zou het zijn om een overleden oldtimerliefhebber tijdens de uitvaart te vervoeren in een oldtimer", vertelt de 29-jarige Haarlemse Niels Bakker, oprichter van uitvaartonderneming Niels!. Met zijn concept probeert Bakker gehoor te geven aan de steeds uitgebreidere lijst wensen van vooral jonge nabestaanden. "Ik neem als uitvaartverzorger niet de taak van uitvaartleider op me, maar die van uitvaartregisseur."
 • Oldtimer crasht tegen boom in Leusden
  Een oldtimer is zaterdagmiddag tegen een boom gebotst op de Moorsterweg in Leusden. Daarbij zijn de twee inzittenden ernstig gewond geraakt.
 • Brandweer Breukelen neemt oldtimer in gebruik
  Donderdag 11 september jongstleden is op kasteel Nyerode de antieke Breukelse GMC brandweerauto uit 1931 in gebruik genomen.
 • Er staan 2 links op deze pagina.
  Privacybeleid