Motorfietsen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motorfietsen
Bikes To Remember
Bikes to remember: te koop klassieke engelse motoren zoals triumph 3hw, bsa m20, norton 16h, ajs, matchless g3, royal enfield bullet en klassieke scooters als lambretta en vespa. met oldtimers zoals deze motorfietsen en scooters vindt u ons ook regelmatig op beurzen
http://www.bikestoremember.nl

Jawa
Jawa.nl is de site speciaal voor de liefhebber van de jawa motorfiets, de velorex 3-wieler en de cz motorfietsen. daarnaast wordt er aandacht besteedt aan andere oost-europese motor en auto merken door het leggen van links e.d. door mijn voorliefde voor skoda felicia cabrio, wordt ook aan dit merk aandacht besteedt.
http://www.jawa.nl/

Gerelateerd
 • Edammer echtpaar in een oldtimer de wereld rond [Video] - ..
  EDAM Drie jaar lang waren ze op wereldreis, Dirk en Trudy Regter uit Edam. Samen reisden ze in een oude T-Ford uit 1915 over vier continenten en bezochten ze projecten van SOS Kinderdorpen. Van de Afrikaanse Serengeti tot aan de Grand Canyon in de Verenigde Staten.
 • Buurmeisjes per oldtimer naar Nieuwveen
  De 'buurmeisjes' Ans Hassing-Hilders en Trijnie van de Meer-Domburg zijn zondag 15 maart per oldtimer naar Nieuwveen gebracht.
 • Kasteelse Bossen overspoeld met oldtimers
  Kasteelse Bossen overspoeld met oldtimers
 • Oldtimer lesauto gestolen in Hardinxveld-Giessendam
  Nieuwsblad Het Kontakt: wekelijks in acht edities. Én online!
 • Oldtimers mogen de straat weer op
  Het is vandaag 1 maart en dat betekent dat duizenden oldtimers uit hun winterslaap mogen ontwaken. Door het kwarttarief, geldig voor klassiekers tussen de 26 en 40 jaar en een benzinemotor onder de motorkap, mocht er in de maanden december, januari en februari niet gereden worden.

 • Privacybeleid