Motorfietsen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motorfietsen
Bikes To Remember
Bikes to remember: te koop klassieke engelse motoren zoals triumph 3hw, bsa m20, norton 16h, ajs, matchless g3, royal enfield bullet en klassieke scooters als lambretta en vespa. met oldtimers zoals deze motorfietsen en scooters vindt u ons ook regelmatig op beurzen
http://www.bikestoremember.nl

Jawa
Jawa.nl is de site speciaal voor de liefhebber van de jawa motorfiets, de velorex 3-wieler en de cz motorfietsen. daarnaast wordt er aandacht besteedt aan andere oost-europese motor en auto merken door het leggen van links e.d. door mijn voorliefde voor skoda felicia cabrio, wordt ook aan dit merk aandacht besteedt.
http://www.jawa.nl/

Gerelateerd
 • Tour door Winterswijk in oldtimer bus
  WINTERSWIJK - Landschapsfotograaf Hans Hendriks neemt mensen graag mee op een tour door Winterswijk met een GTW-bus uit 1966. De 3 uur durende tour is gepland op zaterdag 11 juli en zondag 26 juli. Onderweg vertelt Hendriks over de Winterswijkse boerderijen, de geologie en de rijke cultuurhistorie van het gebied. De bus vertrekt vanaf gastgalerij Ankomm'n aan de Mentinkweg 5. Graag aanmelden via 0543-520337. De kosten bedragen 17.50 euro per persoon.
 • Vieze oldtimer massaal van de weg
  Vervuilende oldtimers verdwijnen massaal van de Nederlandse wegen. De auto's, die sinds 1 januari 2014 weer wegenbelasting moeten betalen, worden massaal verkocht in het buitenland of geschorst. Dat blijkt uit een brief van staatssecretaris Eric Wiebes van FinanciŽn.
 • Oldtimer ontploft op snelweg bij Zeewolde
  Het is de droom van elke filmregisseur, maar de nachtmerrie van elke oldtimer liefhebber.
 • Zonnige doorkomst Oldtimer Elfstedentocht Harlingen
  Meer dan 400 historische auto?s en circa 200 historische motoren starten zaterdagochtend in Wijckel om daarna alle 11 steden aan te doen. Ook Harlingen werd aangedaan om de felbegeerde elfstedenstempel te bemachtigen.
 • Toeren met oldtimer
  SANTPOORT - Vriendengroep Zweefzadel heeft vrijdag 7 augustus evenals voorgaande edities van de Feestweek Santpoort een toertocht voor oldtimer bromfietsen uitgezet.
 • Er staan 2 links op deze pagina.
  Privacybeleid