Motorfietsen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motorfietsen
Bikes To Remember
Bikes to remember: te koop klassieke engelse motoren zoals triumph 3hw, bsa m20, norton 16h, ajs, matchless g3, royal enfield bullet en klassieke scooters als lambretta en vespa. met oldtimers zoals deze motorfietsen en scooters vindt u ons ook regelmatig op beurzen
http://www.bikestoremember.nl

Jawa
Jawa.nl is de site speciaal voor de liefhebber van de jawa motorfiets, de velorex 3-wieler en de cz motorfietsen. daarnaast wordt er aandacht besteedt aan andere oost-europese motor en auto merken door het leggen van links e.d. door mijn voorliefde voor skoda felicia cabrio, wordt ook aan dit merk aandacht besteedt.
http://www.jawa.nl/

Gerelateerd
 • Willy Naessens: 'Een paardenkoets is als een oldtimer'
  De Oost-Vlaamse bouwondernemer Willy Naessens heeft de voorbije 25 jaar een indrukwekkende collectie paardenkoetsen verzameld. ?Een oude paardenkoets kan je perfect vergelijken met een oldtimer.?
 • Oldtimer festival Huizen gaat door in 2015
  Het Oldtimer Festival Huizen gaat in 2015 door. Dat laat de organisatie van het festival weten. Volgens de organisatie kan de indruk ten onrechte zijn ontstaan dat h
 • Italiaanse vechtstier met Amerikaans bloed
  Over smaak valt te twisten, maar op de vraag of de Lamborghini Miura één van de allermooiste auto?s aller tijden is, kan het antwoord eigenlijk alleen maar ?ja? zijn. En in de huidige oververhitte klassiekermarkt is dat voldoende reden om miljoenen voor de auto te vragen.
 • Oldtimer-rondrit toe aan 26-ste editie
  De jaarlijkse oldtimer rondrit door de Hoeksche Waard vierde in 2013 haar 25-jarige jubileum. Al meer dan een kwart eeuw toeren de oldtimers nu elke eerste zondag van de maand september door de regio. En wat ooit begon met enkele tientallen auto's is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar de laatste jaren gemiddeld rond de 150 auto's aan meedoen. Zondag 7 september is de 26-ste editie.
 • Burgemeester Snijder reikt prijzen uit lustrumrit Oldtimer..
  Het nieuwsportaal van de regio!

 • Privacybeleid