Motorfietsen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Motorfietsen
Bikes To Remember
Bikes to remember: te koop klassieke engelse motoren zoals triumph 3hw, bsa m20, norton 16h, ajs, matchless g3, royal enfield bullet en klassieke scooters als lambretta en vespa. met oldtimers zoals deze motorfietsen en scooters vindt u ons ook regelmatig op beurzen
http://www.bikestoremember.nl

Jawa
Jawa.nl is de site speciaal voor de liefhebber van de jawa motorfiets, de velorex 3-wieler en de cz motorfietsen. daarnaast wordt er aandacht besteedt aan andere oost-europese motor en auto merken door het leggen van links e.d. door mijn voorliefde voor skoda felicia cabrio, wordt ook aan dit merk aandacht besteedt.
http://www.jawa.nl/

Gerelateerd
 • [Video] Elektrische oldtimers steeds populairder
  Het blijft voor sommige mensen een beetje vreemd, een oldtimer aan een elektrische oplaadpaal. Tegenwoordig is het gewoon mogelijk en de belangstelling voor de omgebouwde klassiekers wordt steeds groter.
 • Oldtimer getroffen door brand
  De brandweer Annen heeft maandagavond een autobrand geblust op de Broeken bij het Drentse Zuidlaarderveen. Bij aankomst van de brandweer bleek het niet zomaar om een auto te gaan. Het betrof een uitslaande brand in een oude chevrolet uit het jaar 1955.
 • Oldtimer Show in Julianastraat
  Dedemsvaart - Het Rozentrio zal zoveel mogelijk programma-onderdelen tijdens de Dedemsvaria bezoeken. Op hun agenda staat in elk geval een bezoek aan de Oldtimer Show, die zaterdag 1 augustus wordt gehouden.
 • Burgemeester Snijder reikt prijzen uit lustrumrit Oldtimer..
  Het nieuwsportaal van de regio!
 • Oldtimer vat vlam in Goes
  HVZeeland.nl brengt dagelijks nieuws en achtergronden over veiligheid en hulpverlening in de provincie Zeeland

 • Privacybeleid