Militaire Voertuigen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Militaire Voertuigen
Daf Ya 126
Home op www.ya126.nl, de homepage van de daf ya126 club. club van eigenaren met diverse evenementen, onderdelen magazijn, clubblad, veel kennis en info
http://www.ya126.nl/

Keep Them Rolling
Keep them rolling homepage
http://www.ktr.nl/

Legergroen
Legergroen: engelse militaire motoren zoals triumph 3hw, norton 16h, bsa m20, matchless g3, ajs, royal enfield etc. bijna allen motorfietsen uit de tweede wereldoorlog
http://www.legergroen.nl/

Legervoertuigen
Legervoertuigen
http://www.legervoertuigen.nl/

Gerelateerd
 • Eens wat anders dan een blote-vrouwen-kalender
  ?Als reactie op het veelvoud aan Pirelli-achtige kalenders geven in Duitsland twee creatieve en ondernemende vrouwen al een aantal jaar op rij een autokalender uit. Met veel humor en zin voor esthetiek brengen de dames elke maand een 'man met oldtimer' in beeld.
 • Oldtimer uit 1965 gaat in vlammen op
  WAALWIJK - Op zondag 19 april 2015, rond de klok van 03:10 uur, kreeg de brandweer van Waalwijk een melding van een autobrand aan de Loeffstraat.
 • Las Americas, op een oldtimer-motor van Chili naar New York
  Max Wohlgemuth Kitslaar stapt op 1 maart in Chili op een oldtimer-motor en rijdt in een half jaar tijd dwars door Zuid-Amerika, op zoek naar lokale projecten die de wereld beter maken. De ondernemer woonde zelf voor langere tijd in Buenos Aires. Mensen ontmoeten via social media is zijn voornaamste doel.
 • Bijna 90 miljoen aan klassiekers geveild in Parijs
  Veilingmeesters hebben afgelopen weekend op Retromobile in Parijs ruim 86 miljoen euro (!) uit de zakken van vermogende autoliefhebbers geklopt. De meeste flappen werden neergeteld voor een danig gedeukte Ferrari 250 GT California Spider.
 • Zo kan je je wagen als oldtimer goedkoop laten verzekeren
  Door je wagen als oldtimer te laten verzekeren kan je heel wat besparen op je autoverzekering. Hou je dan wel strikt aan de voorwaarden qua gebruik van je voertuig.
 • Er staan 4 links op deze pagina.
  Privacybeleid