Militaire Voertuigen


oldtimer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Militaire Voertuigen
Daf Ya 126
Home op www.ya126.nl, de homepage van de daf ya126 club. club van eigenaren met diverse evenementen, onderdelen magazijn, clubblad, veel kennis en info
http://www.ya126.nl/

Keep Them Rolling
Keep them rolling homepage
http://www.ktr.nl/

Legergroen
Legergroen: engelse militaire motoren zoals triumph 3hw, norton 16h, bsa m20, matchless g3, ajs, royal enfield etc. bijna allen motorfietsen uit de tweede wereldoorlog
http://www.legergroen.nl/

Legervoertuigen
Legervoertuigen
http://www.legervoertuigen.nl/

Gerelateerd
 • VIDEO Autovisie Weekendtip: bijzonder klassiekerwalhalla i..
  Nog geen plannen voor dit weekend gemaakt? In het MECC Maastricht wordt zaterdag en zondag nog InterClassics & TopMobiel georganiseerd. Het grootste walhalla voor de liefhebber van klassieke auto's in de Benelux. Werner Budding nam alvast een voorproefje voor .
 • Huizerweek gaat door
  Radio 6FM, Huizerweek gaat door
 • Italiaanse vechtstier met Amerikaans bloed
  Over smaak valt te twisten, maar op de vraag of de Lamborghini Miura één van de allermooiste auto?s aller tijden is, kan het antwoord eigenlijk alleen maar ?ja? zijn. En in de huidige oververhitte klassiekermarkt is dat voldoende reden om miljoenen voor de auto te vragen.
 • Mannenharten gaan sneller kloppen door tientallen oldtimer..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • 'De oldtimer is nutteloos geworden'
  NIEUWLEUSEN - Den Haag heeft gesproken: oldtimers jonger dan veertig jaar en gebouwd voor 1 januari 1988 mogen de komende drie maanden de weg niet meer op. De nieuwe belastingmaatregel, die maandag van kracht werd, is de laatste druppel voor autohandelaar Jaap van Lente. De Nieuwleuser ondernemer zag langzaamaan de oldtimermarkt instorten en richt zich daarom nu op 'de jongere generatie'. "De overheid heeft de oldtimermarkt gewoon helemaal stukgemaakt."
 • Er staan 4 links op deze pagina.
  Privacybeleid